Glasservice Noord-Limburg Referenties Glasservice Noord-Limburg Referenties

Verzameling vlakglasafval

22-01-2016

Vlakglas Recycling Nederland verzamelt vlakglasafval in om het vervolgens te laten recyclen. Vlakglas Recycling Nederland accepteert alleen schoon vlakglasafval. Omdat alleen van schoon vlakglasafval, nieuw glas gemaakt kan worden.

Jaarlijks genereert de woning- en utiliteitsbouw vele duizenden tonnen aan vlakglasafval. De stichting Vlakglas Recycling Nederland zet zich in voor het systematisch verzamelen en recyclen van dit afval. Door vlakglasafval gescheiden van ander bouwafval te verzamelen en te recyclen, wordt het milieu gespaard. Niet alleen wordt er minder afval gestort, er wordt eveneens minder energie verbruikt. De productie van nieuw glas uit glasscherven verbruikt minder energie dan de productie uit de orginele grondstoffen zand en soda. Recycling is daarom in maatschappelijk opzicht een belangrijke zaak.

Bovendien snijdt het mes aan twee kanten. Want met haar activiteiten biedt Vlakglas Recycling Nederland glashandelaren, glasbewerkers, glaszetters, schilders, aannemers en slopers een eenvoudig, verantwoord en kostenbesparend alternatief om van hun vlakglasafval af te komen.
Terug naar nieuws overzicht

Untitled Document

Referenties

01 Martinas Merchtem02 De Kraker Turnhout03 Melrose Gardens Antwerpen04 Kasa Maasiek05 Bibliotheek Haacht06 Kasa Maasiek

Contact

Glasservice Noord-Limburg

Lillerbaan 148
3950 Kaulille
Belgiƫ

info@gnl-glasservice.eu
Tel: +32(0)11 44 18 15
Fax: +32(0)11 44 18 16
BTW: BE 0441.968.820