Glasservice Noord-Limburg Referenties Glasservice Noord-Limburg Referenties

Zonwerend isolatieglas

Zonwerend isolatieglas is voorzien van een zeer speciale zonwerende coating, die tevens warmte isolerende eigenschappen bezit. Deze coating is op het buitenste blanke glasblad in de luchtspouw aangebracht.
Zonnestralen bestaan uit 2 delen:
- zichtbaar licht
- infraroodstralen

Zonwerend isolatieglas is in staat deze zonnestralen te filteren, het zichtbare licht laat hij door het glas naar binnen dringen maar de infraroodstralen reflecteert hij terug.

Hierdoor wordt het daglicht in ruime mate toegelaten en worden tegelijkertijd het merendeel van de zonnestraling tegengehouden. Doordat het glas goed geïsoleerd is en dus slechts beperkte warmte naar binnen laat, gaat er ook minder warmte van binnen naar buiten. Op deze manier bespaart u dus een heleboel kosten op het gebied van verwarmen. Deze eigenschappen, gecombineerd met een uitstekende thermische isolatie, maken van het zonwerende isolatieglas een glastype voor alle seizoenen. Zonwerende beglazing is te verkrijgen in zowel neutrale tinten als gekleurde tinten, zoals zilver, blauw, groen, grijs en brons.
Productoverzicht
Untitled Document

Referenties

01 Martinas Merchtem02 De Kraker Turnhout03 Melrose Gardens Antwerpen04 Kasa Maasiek05 Bibliotheek Haacht06 Kasa Maasiek

Contact

Glasservice Noord-Limburg

Lillerbaan 148
3950 Kaulille
België

info@gnl-glasservice.eu
Tel: +32(0)11 44 18 15
Fax: +32(0)11 44 18 16
BTW: BE 0441.968.820