Glasservice Noord-Limburg Referenties Glasservice Noord-Limburg Referenties

Duco raamventilatie

 
DucoTop 60 ZR  

DucoTop 60 ZR

De DucoTop 60 ZR ziet er voortaan nog esthetischer uit, aangezien de ponsing vanaf nu niet meer zichtbaar is. De opwaartse luchtstroom garandeert een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met een variabele diepte, sluit de DucoTop 60 ZR perfect aan op elk raamprofiel tussen 68 en 188 mm. De snelle en eenvoudige montage blijven uiteraard de andere voornaamste troeven, net zoals de onzichtbare plaatsing en een optionele akoestische uitvoering.

 
DucoTop 60 ZR AK  

DucoTop 60 ZR AK

De DucoTop 60 ZR AK ziet er voortaan nog esthetischer uit, aangezien de ponsing vanaf nu niet meer zichtbaar is. De opwaartse luchtstroom garandeert een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met een variabele diepte, sluit de DucoTop 60 ZR AK perfect aan op elk raamprofiel tussen 68 en 188 mm. De snelle en eenvoudige montage blijven uiteraard de andere voornaamste troeven, net zoals de onzichtbare plaatsing. De akoestische uitvoering DucoTop 60 ZR AK is geschikt voor situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting.

 
DucoTop 60 ZR AK+  

DucoTop 60 ZR AK+

De DucoTop 60 ZR AK+ ziet er voortaan nog esthetischer uit, aangezien de ponsing vanaf nu niet meer zichtbaar is. De opwaartse luchtstroom garandeert een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met een variabele diepte, sluit de DucoTop 60 ZR perfect aan op elk raamprofiel tussen 68 en 188 mm. De snelle en eenvoudige montage blijven uiteraard de andere voornaamste troeven, net zoals de onzichtbare plaatsing. De akoestische uitvoering DucoTop 60 ZR AK+ is geschikt voor situaties waar sprake is van een zware geluidsbelasting.

 
DucoFit 50 ZR  

DucoFit 50 ZR

DucoFit 50 ZR is een zelfregelend ventilatierooster dat specifiek ontwikkeld is voor 'onzichtbare' plaatsing op een tussenregel. Het rooster is toepasbaar in elke bouwsituatie en is bijzonder geschikt voor renovatieprojecten.

 
DucoTon 80 ZR  

DucoTon 80 ZR

DucoTon 80 ZR is een zelfregelend 'Ton' ventilatierooster met 'Soft-Line' design buitenprofiel. Het rooster werd in 1992 geïntroduceerd en wordt naar volle tevredenheid in veel projecten gehanteerd. Dit rooster kan optioneel uitgerust worden met een pollenfilter, met behoud van een aanzienlijke luchtdoorlaat.

 
Ducoklep 80 ZR  

DucoKlep 80 ZR

DucoKlep 80 ZR is een zelfregelend klepventilatierooster met een geheel vlak binnenrooster. Daardoor is het bijzonder geschikt voor toepassing in het vaste deel van een schuifraam. Het rooster kan optioneel voorzien worden van een duimhendel.

 
DucoLine 80 ZR  

DucoLine 80 ZR

DucoLine 80 ZR is een zelfregelend klepventilatierooster dat elke ruimte van optimale ventilatie voorziet. Het ontwerp is aan de binnenzijde compleet vernieuwd, met nu een compleet vlak binnenrooster. De keuze van de hendel bepaalt de ventilatiecapaciteit.

 
DucoFlat 80 ZR  

DucoFlat 80 ZR

DucoFlat 80 ZR is een geheel vlak zelfregelend ventilatierooster dat speciaal ontwikkeld is voor toepassing in schuivende en vaste delen van een schuifraam of schuifdeur. Het rooster is van een design buitenprofiel voorzien dat zorgt voor een unieke waterdichtheid.

 
GlasMax ZR  

GlasMax ZR

GlasMax ZR is een geluiddempend ventilatierooster, uitermate geschikt voor toepassing in situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting. Dit rooster kan optioneel uitgerust worden met een pollenfilter, met behoud van een aanzienlijke luchtdoorlaat.

 
DucoSmart 60  

DucoSmart 60

DucoSmart 60 is een compact klepventilatierooster. Met een glasaftrek van slechts 60 mm zorgt het rooster niettemin voor een aanzienlijke luchtdoorlaat. Het geperforeerd binnenrooster is afneembaar en doet dienst als insectenwering.

 
DucoPlus 60  

DucoPlus 60

DucoPlus 60 is een compact klepventilatierooster. Met een glasaftrek van slechts 60 mm zorgt het rooster niettemin voor een aanzienlijke luchtdoorlaat. Het geperforeerd binnenrooster doet dienst als insectenwering.

 

Productoverzicht
Untitled Document

Referenties

01 Martinas Merchtem02 De Kraker Turnhout03 Melrose Gardens Antwerpen04 Kasa Maasiek05 Bibliotheek Haacht06 Kasa Maasiek

Contact

Glasservice Noord-Limburg

Lillerbaan 148
3950 Kaulille
Belgiƫ

info@gnl-glasservice.eu
Tel: +32(0)11 44 18 15
Fax: +32(0)11 44 18 16
BTW: BE 0441.968.820